Verhuur

Zaal Dijckzigt is een ruime en hoge zaal en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zoals clubavonden, kaartverenigingen, bingoavonden en rommelmarkten.
Er kunnen veel verschillende cursussen gehouden worden en voor vaste gebruikers zijn er mogelijkheden voor opslag van materialen.
Ook worden er presentaties gegeven, vergaderingen gehouden en opvoeringen gedaan. De zaal bevat een podium, een microfoon en een beamer. Door het plaatsen van een gestorte vloer is deze ook geschikt voor dansen, yoga en andere gymnastische oefeningen.
Faciliteiten
De zaal is in te richten met ruim 120 stoelen in bijvoorbeeld een theateropstelling, een vergaderopstelling of naar eigen inzicht.
In de zaal zit een bar met een volledige horecavergunning en er is een ruime keuken met professionele apparatuur. daarnaast bevat de zaal 2 schuifwanden om de zaal in 3 gelijke stukken te verdelen voor bijvoorbeeld het opsplitsen van groepen en activiteiten.
Prijzen
De vergunning is tot 01.00 uur ’s nachts en de bar wordt bemenst door vrijwilligers die u van een hapje of een drankje kunnen voorzien tegen redelijke prijzen.
De huur van de zaal bedraagt voor vaste huurders € 30 per uur exclusief servicekosten en energie. Losse huurders betalen € 50 per uur all in. Afspraken en tarieven op maat zijn mogelijk indien het gaat om activiteiten met een maatschappelijke en/of buurtgerichte doelstelling.
Consumpties kunnen op een rekening of direct per persoon afgerekend worden.
Aan de Boorstraat 107 bevindt zich de locatie samen met Het Huis Utrecht in het prachtige pand.